Lambrechts

Meer dan 70 jaar ervaring in badkamers & verwarming

Al meer dan 70 jaar is Lambrechts een toonaangevende groothandel in badkamers en verwarming. Het voormalige familiebedrijf behoort tot de top vijf in de verwarmings- en sanitaire sector. Lambrechts telt 260 medewerkers en realiseert een omzet van 100 miljoen euro.

Lambrechts is veel meer dan badkamers en verwarming alleen… Het productengamma werd de laatste jaren voortdurend uitgebreid om in te spelen op de veranderende behoeften van de klanten. De begrippen ‘water’ en ‘warmte’ – de blauwe en rode bol in het logo - werden heel breed ingevuld omdat ontspanning en comfort steeds belangrijker worden in deze drukke maatschappij.

Water: sanitair, wellness, waterbehandeling, zonneboilers, regenwaterrecuperatie…

Warmte: centrale verwarming, inbouwhaarden, condensatieketels, woningventilatie, fotovoltaïsche panelen, warmtepompen, koeling…

Dit uitgebreide aanbod kunt u ontdekken in de vernieuwde Lambrechts toonzaal in Hasselt. Met zijn 5.000 vierkante meter de grootste in de Benelux!

Ook professionele installateurs kunnen bij Lambrechts terecht. Installeren ging nog nooit zo snel dankzij een logistiek centrum van 10.000 vierkante meter met een zeer ruime voorraad, dagelijkse leveringen en negen plaatselijke afhaalfilialen met selfservice. 

 

www.lambrechts.eu