Schrauwen

Uw technische groothandel

Tot 1979 was Schrauwen een professioneel  installatiebedrijf, niet meer en niet minder. Dat jaar werd echter besloten voor een nieuw leven in het verlengde van het oude: Schrauwen werd een technische groothandel. Sindsdien heeft Schrauwen zich verder ontwikkeld tot het snel groeiende bedrijf van nu, dat nog even gedreven als toen mensen voorziet van de meest actuele informatie, producten en materialen.


Different in onze toonzalen

Door de jaren heen heeft Schrauwen een sterke band opgebouwd met de betere merken en leveranciers van sanitaire producten. Dat houdt in dat we altijd snel mee zijn met nieuwe ontwikkelingen en innovaties op het gebied van sanitair, installatie of verwarming.

De nieuwste trends, doorgaans zichtbaar in de vele glossy woonmagazines, vinden in de 7 toonzalen van Schrauwen dan ook al snel hun plaats. Stap binnen in Brasschaat, Genk, Sint-Niklaas, Turnhout, Herentals, Wilrijk of Zandhoven en u ziet waarom onze toonzalen zonder uitzondering tamelijk ruim van opzet zijn. We zijn mensen als u, maar met een passie voor kwaliteit in badkamers, sanitair en verwarming. We zouden zelf niet anders willen dan daadwerkelijk oog in oog staan met zoveel mogelijk inspirerende opstellingen en materialen.

Neem uw tijd. Laat u inspireren. Vind uw stijl. Laat u verrassen: “hee, kan het ook zo?” Onze toonzalen zijn ervoor gemaakt, letterlijk en figuurlijk.
De tijd die u ervoor neemt, nemen we ook voor u. Koffie? Vanzelfsprekend. De klok? Vergeten. Het gaat niet om zomaar iets, het gaat om de warmte in uw huis, de oase die uw badkamer moet worden. Bij Schrauwen werken in alle filialen mensen die beseffen hoe belangrijk dat voor u is. Dus welke Schrauwen u ook bezoekt, u wordt er ontvangen en geadviseerd als nergens anders.


Different voor de vakman

Met een achtergrond als Schrauwen hebben we een speciale band met de mensen uit het vak, van installateurs en loodgieters tot architecten en aannemers. We zijn zelf als hen geweest en weten als geen ander waar je in de praktijk van alledag mee te maken hebt. Onnodig te zeggen dat we onvoorwaardelijk open staan voor alle wensen en eisen van de vakman.

In de eerste plaats door zo snel en secuur mogelijk te werk te gaan: tijd is geld en ook de opdrachtgever van de vakman verlangt louter hoge kwaliteit in materialen en sanitaire producten. Daarnaast hebben we een aantal instrumenten ontwikkeld om het vakmensen gemakkelijker te maken om hun werk te doen: onze e-commerce dienst, overzichtelijke en praktische prijscatalogi in tariefvorm en badboeken. En natuurlijk zorgen we voor een regelmatige stroom van nuttige vakinformatie en komen we wekelijks met promoties waar de vakman van kan profiteren.

We hebben een eigen studiedienst en werken uw dossier uit tot in de puntjes. We adviseren en begeleiden u van begin tot einde. Hernieuwbare energie is niet meer weg te denken, we geven dan ook opleidingen rond dat thema. Deze opleidingen worden telkens aangekondigd via mailing, via de nieuwsbrieven en via de website.

Zelf geloven we sterk in persoonlijk contact, om rechtstreeks te horen wat er in het hoofd van de vakman omgaat en ‘m direct te kunnen informeren over alles wat ‘m bezig houdt. Mocht u dat aanspreken, mail ons gerust of bel voor een afspraak die snel gemaakt is.  

 

www.schrauwen.be